Martien Meiland terug met tweede seizoen Cash or Trash

Print
Martien Meiland terug met tweede seizoen Cash or Trash

Martien Meiland. Afbeelding: Merel Klijzing

Het SBS6-programma Cash or Trash keert terug op de buis voor een tweede seizoen en ook gastheer Martien Meiland is weer van de partij. Dat maakte de zender vandaag bekend.

Ook in het tweede seizoen begeleidt Martien mensen uit het hele land die hun bijzondere, waardevolle of antieke spullen aan een panel van doorgewinterde professionals willen slijten. De kasteelheer van Chateau Meiland ziet ook deze reeks weer een heleboel bijzondere objecten voorbij komen. Denk aan een crew jasje van de Rolling Stones, een antieke vibrator en zelfs een mini-koets.

Martien is inmiddels helemaal gewend aan zijn nieuwe job als presentator. Hij heeft er bovendien weer zin in, laat hij weten in een verklaring. ,,Ik voel me als een vis in het water tussen al die mooie spullen. En ik merk dat veel verkopers het programma nu kennen. Dus er wordt goed onderhandeld!”

Lees ook: Martien Meiland: Er moet geen overkill van mij komen

Cash or Trash is vanaf dinsdag 3 maart weer te zien bij SBS6.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen