Kinderkoor The Voices of Kids in Sittard zoekt nieuwe leden

Print
Kinderkoor The Voices of Kids in Sittard zoekt nieuwe leden

Afbeelding: Getty Images

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Kinderkoor The Voices of Kids zoekt nieuwe leden. Iedereen die het leuk vindt om te zingen, is welkom tijdens de repetities.

Bij het kinderkoor leren kinderen zingen en de techniek daarvan. Ook leren ze samen zingen en wordt er informatie over muziek gegeven. Het kinderkoor geeft ongeveer tien keer per jaar een concert in de kerk, bejaardenhuizen, het ziekenhuis en bij de wijkfeesten.

Het kinderkoor staat onder leiding van een dirigent Efrem Verleng. De repetitie is op vrijdagavond van 19.30 uur tot 20.15 uur in het parochiezaaltje van de H. Hart kerk in Sittard. Ook op zaterdag is er repetitie van 12.35 uur tot 13.20 uur in de ‘Zaterdag Middag Club’ in Sittard. Tijdens schoolvakanties heeft het koor vrij. Deelname aan het koor is gratis.

Meer informatie bij dirigent Efrem Verleng via voicesofkidssittard@gmail.com.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →