Bestuurder onwel op A2: vrachtwagenchauffeurs voorkomen ernstig ongeval

Print
Bestuurder onwel op A2: vrachtwagenchauffeurs voorkomen ernstig ongeval

Afbeelding: Getty Images/Cavan Images RF

Heldhaftige vrachtwagenchauffeurs hebben vrijdagmiddag op de A2 bij Beek een ernstig ongeval voorkomen door de weg achter een slingerende bestelbus te blokkeren.

De truckers zagen de bestelbus rond 12.00 uur slingerend over de snelweg rijden. Ze besloten om overig verkeer tegen te houden door naast elkaar achter de bus te gaan rijden. Zo voorkwamen ze een gevaarlijke situatie.

De bestuurder van de bestelbus stopte enige tijd later op de vluchtstrook. Hij bleek onwel te zijn geworden achter het stuur. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie heeft de vrachtautobestuurders die melding deden en alert handelden bedankt dat zij zo een mogelijke aanrijding hebben voorkomen.

Lees ook: Heldhaftige trucker voorkomt ernstig ongeluk op snelweg

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen