Paul (23) verkozen tot mooiste man van de hele wereld

Print
Paul (23) verkozen tot mooiste man van de hele wereld

Paul is de mooiste man van de wereld. Afbeelding: Jan Kok | Boomerang Fotografie

De mooiste man ter wereld komt uit het Zuid-Hollandse dorpje Dalem. De 23-jarige Paul Luzineau won zaterdag de twintigste verkiezing van ‘Manhunt International’.

Paul - die vorig jaar al werd verkozen tot mooiste man van Nederland - reisde af naar de Filipijnen voor deze grootste mister-verkiezing ter wereld. Paul won de wedstrijd en liet de mannen uit Griekenland (tweede), Brazilië, Spanje en India achter zich. In totaal deden 36 landen mee aan de competitie.

De jongeman uit Dalem noemde de verkiezing eerder op deze site al ‘een enorm gaaf avontuur’. Paul deed modellenwerk, maar was daar juist mee gestopt om voor zijn opleiding Sport- en Bewegingsmanagement te gaan. Die studie kwam door deze kans voorlopig op een tweede spoor.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen