Handbaltopper Lions-Visé eindigt onbeslist

Print
Handbaltopper Lions-Visé eindigt onbeslist

Afbeelding: Getty

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Kembit-Lions en Vise HC hebben zaterdagavond in Sittard de punten gedeeld. In een zeer vermakelijke wedstrijd op hoog niveau eindigde de topper in de BENE-League onbeslist: 34-34.

De finalisten van de laatste drie jaar deden niets voor elkaar onder. De thuisploeg nam de eerste voorsprong, maar bij rust was het Vise dat nipt de leiding had: 17-16.

Na rust wisselden de kansen opnieuw. Vise kwam er twee voor, maar Lions boog niet en leek met nog twee minuten de winst binnen te hebben: 34-32. In de slotminuut zorgden een strafworp en een laatste goal met nog negen seconden te spelen voor de gelijke stand.

Lions handhaaft zich op plek twee en heeft uit de laatste twee duels nog een punt nodig om zich te plaatsen voor de Final Four.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →