Lichaam gevonden op bungalowpark Simpelveld

Print
Lichaam gevonden op bungalowpark Simpelveld

Afbeelding: ANP

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Op het bungalowpark Groenpark in Simpelveld heeft de politie zondagochtend een stoffelijk overschot gevonden, volgens de politie onder verdachte omstandigheden.

De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf op het bungalowpark, waar zowel vakantiegangers als arbeidsmigranten verblijven. „Het gaat om een niet-natuurlijke dood”, zei de woordvoerster van de politie.

Het lichaam werd om 6.15 uur gevonden in een vakantiehuisje op het bungalowpark aan de Kruinweg. De woordvoerster liet in het midden of het gaat om een man of een vrouw, omdat de familie nog niet in kennis is gesteld.

Rond het middaguur was de politie nog altijd druk bezig met het onderzoek in één van de witte huisjes. Bij de receptie hebben ze ook nog geen idee wat er gebeurd kan zijn in de bungalow. Ook voor de vakantiegangers is het gissen.

Aan het eind van de zondagmiddag kon de politie nog altijd niet zeggen of het om een man of een vrouw gaat. Pas maandag verwacht de woordvoerster meer informatie te hebben.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen