Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Recept: saté met veel vlees en de perfecte pindasaus van Ton Kockelkorn uit Sittard

Bon Appétit

Recept: saté met veel vlees en de perfecte pindasaus van Ton Kockelkorn uit Sittard

Ton Kockelkorn grilt zijn saté ook met dit weer gewoon buiten bij de schuifpui. Afbeelding: Rein Bollen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Van zijn vader erfde Ton Kockelkorn (60) uit Sittard het plezier in koken en een recept voor saté. Na veel experimenteren heeft Ton nu het juiste recept. Tot genoegen van zijn schoonbroer die van ‘XL-lekkers’ houdt.