Bryan Linssen heeft gekneusde voet, maar dankzij de mosterdpot valt het mee

Print
Bryan Linssen heeft gekneusde voet, maar dankzij de mosterdpot valt het mee

Linssen zit op de grond in de topper tussen Vitesse en PSV. Afbeelding: De Gelderlander/BSR Agency

Neeritter -

De schade voor Bryan Linssen valt mee. De Midden-Limburger, topscorer van Vitesse, heeft tegen PSV een kneuzing van de voet opgelopen.

Linssen (29) viel zondag in de topper tussen Vitesse en PSV (1-2) al na een half uur uit. De voetblessure was het gevolg van een botsing in de openingsfase met Pablo Rosario.

Mosterd

Ter bespoediging van de genezing heeft Linssen opnieuw de mosterdpot uit de keukenkast gehaald. Hij smeert de smaakmaker op het gekwetste gewricht. Linssen heeft die ‘behandeling’ vorig jaar geleerd van Christiaan Büttner, de vader van voetbalprof Alexander Büttner. Het is voor Linssen een wondermiddel. Zo heeft hij vorig jaar met succes een enkelblessure verholpen.

Daarnaast besloot de Limburger het carnaval in zijn dorp Neeritter dit keer over te slaan. ,,Ik kan niet eens steunen op de enkel.”

Pion

Vitesse speelt zaterdag uit bij PEC Zwolle. De Arnhemse club strijdt voor een ticket voor de play-offs om Europees voetbal. Linssen is een belangrijke pion voor de eredivisionist. Met 14 goals is hij de topscorer van de Gelderse formatie.

Beluister hier de nieuwste voetbalpodcast van De Limburger:

VVV favoriet in Limburgse derby | Voetbalpodcast #45. Video: De Limburger