Vrachtwagens botsen op de A2: snelweg tijdelijk dicht

Print
Vrachtwagens botsen op de A2: snelweg tijdelijk dicht

Afbeelding: Rijkswaterstaat

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Op de A2, ter hoogte van Echt, zijn woensdagmiddag twee vrachtauto’s met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeluk gebeurde even na half drie op de snelweg. Rijkswaterstaat moest ter plekke alle rijstroken tijdelijk afsluiten vanwege bergingswerkzaamheden. De weggebruikers werden via de af- en oprit verder geleid.

Het verkeer in de richting van Eindhoven moest rekening houden met een forse vertraging en een kilometerslange file. Op het toppunt, omstreeks vier uur, was deze opgelopen naar ruim zeventien kilometer. Tussen knooppunt Kerensheide en Echt was op verschillende plekken sprake van langzaamrijdend en stilstaand verkeer.

Rijkswaterstaat adviseerde weggebruikers om via de A74, A73 of A67 om te rijden. Verkeer vanuit de richting Duitsland werd omgeleid.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie in Limburg

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen