Project 46

Podcast: Sacha (42) uit Grathem stond voor een stoplicht toen een vrachtwagen van 43.000 kilo op zijn auto botste

Print

PODCAST Project 46 - #18 Sacha Evers. Video: De Limburger

Neer / Grathem -

Sacha Evers (slachtoffer 18) uit Grathem is woensdag 13 juni 2018 op weg naar de basisschool in Neer waar hij lesgeeft. Als hij bij een stoplicht staat te wachten, knalt een loodzware truck achter op zijn auto. Sacha is op slag dood. Vader Jan leest over het ongeval op internet, maar heeft dan nog geen idee dat het over zijn zoon gaat, zegt hij tegen De Limburger in het kader van Project 46. Als Sacha’s vriendin Sandra het nieuws hoort, denkt ze ‘hoe ga ik dit mijn kinderen vertellen? Als ze het maar meteen begrijpen.’ Luister nu hoe de vader en vriendin van Sacha het ongeluk hebben beleefd.

Over dit project

Podcast: Sacha (42) uit Grathem stond voor een stoplicht toen een vrachtwagen van 43.000 kilo op zijn auto botste
Rik van Hulst en Judith Janssen

Elke dag sterft iemand in het verkeer, maar dat is zelden groot nieuws. Ook niet in Limburg. In 2018 kwamen hier 46 mensen om het leven. Wie waren deze mensen? Wat gebeurde die fatale dag? Welke impact had hun plotselinge dood op de nabestaanden? Onze journalisten Rik van Hulst en Judith Janssen deden maanden onderzoek en gingen op zoek naar de persoonlijke verhalen.

>Luister en bekijk alle verhalen van Project 46

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →