Benefietconcert Brass for Children in kapel Museum de Schat van Simpelveld

Print
Benefietconcert Brass for Children in kapel Museum de Schat van Simpelveld

Enkele leden van het Regionaal Tubakwartet dat op 7 maart optreedt in Simpelveld. Afbeelding: Regionaal Tubakwartet

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Het door enkele particulieren georganiseerde Benefietconcert Brass for Children vindt zaterdag 7 maart plaats in de kapel van Museum de Schat van Simpelveld.

De opbrengst is bestemd voor het project Kalimantan, een kinderopvangproject in Borneo, Indonesië, dat geleid wordt door zusters van Clara Fey in Indonesië.

Klassieke, kerkelijke en populaire werken worden uitgevoerd door een solist, een duo (beiden begeleid door orgel), trio, kwartet en kwintet. Allen zijn koperblazers. Het concert wordt afgesloten door beroepsmuzikanten van het internationale kwintet Transatlantic Brass.

Aanvang is 20.00 uur. De kapel is open vanaf 19.00 uur.

Het is niet nodig om plaatsen te reserveren. Er is een vrije toegang. Wie iets aan het goede doel wil geven, kan in de kapel een vrije gave doneren. De kapel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen