Landgraafse schrijfster Blanche Ortmans genomineerd voor The Indie Awards

De cover is ook genomineerd voor een Indie Award.

De cover is ook genomineerd voor een Indie Award.

De Landgraafse auteur Blanche Ortmans is genomineerd voor The Indie Awards. Een literaire prijs voor schrijvers die hun boek in eigen beheer uitgeven.

Redactie

The Indie Awards is in 2017 in het leven geroepen om het harde werken van de schrijvers, die hun boek in eigen beheer uitgeven, te belonen en in het zonnetje te zetten.

Schrijfster Blanche Ortmans heeft haar eerste kinderboek ‘Indianenmagie’ in eigen beheer uitgegeven onder de naam Puur Blanche. Haar boek is genomineerd in de categorie ‘Leukste kinderboek van 2019’ en ook in de categorie ‘Mooiste cover’.

Stemmen

Deze week (tot 1 maart) kan er nog gestemd worden. De top drie in elke categorie komt in maart op een shortlist te staan. Een vakjury beslist dan wie er een prijs wint. Stemmen kan via www.theindieawards.nl/stem.

Passie

„Puur Blanche is ontstaan uit een passie voor schrijven, creëren en het najagen van een droom. Het in eigen beheer uitgeven van mijn eerste kinderboek ‘Indianenmagie’ is voor mij een bevestiging dat juist de uitdagende periodes in het leven veel moois te bieden hebben”, aldus de schrijfster.

Pauline Meijer uit Urmond verzorgde de illustraties, Jenneke van Genechten uit Heerlen de eindredactie.

‘Indianenmagie’ is o.a. verkrijgbaar bij Bruna (Landgraaf), Boekhandel LeesKunst (Kerkrade), Boekhandel Van der Velden-van Dam (Heerlen), Gemakswinkel Lenzen (Heerlen) en via www.puurblanche.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee