Populaire tv-serie ook in theater: Brugklas de Musical in De Domijnen in Sittard

Print
Populaire tv-serie ook in theater: Brugklas de Musical in De Domijnen in Sittard
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

In schouwburg De Domijnen in Sittard is zondag 15 maart de musical Brugklas te zien.

Brugklas, de populairste serie van televisie heeft nu ook in het theater een eigen musical. De voorstelling haakt in op actuele maatschappelijke thema’s en is voor iedereen herkenbaar. De hoofdrollen in Brugklas de Musical worden gespeeld door Niek Roozen, May Hollermann, Belle Zimmerman en Claire Veldkamp.

De tv-serie Brugklas is een scripted reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. De voorstelling is geschreven door Daniël Cohen met muziek van Fons Merkies. De regie is in handen van Anne de Blok.

Brugklas de Musical begint om 14.30 uur. Kaarten kosten 25 euro. Meer informatie op: www.brugklasdemusical.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen