Workshop Hip Hop Dance voor jonge mantelzorgers in Stein

Print
Workshop Hip Hop Dance voor jonge mantelzorgers in Stein

Afbeelding: Steunpunt Mantelzorg Zuid

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Voor jonge mantelzorgers van twaalf tot achttien jaar in de gemeente Stein wordt woensdag 11 maart door Merel Claessens een avond gehouden om even lekker los te gaan tijdens een workshop Hip Hop Dance in Stein.

Een jonge mantelzorger ben je als er in de thuissituatie iemand extra aandacht of zorg nodig heeft. Deze zorg kan nodig zijn vanwege diverse redenen. Een broer die ADHD heeft of een zusje met Down. Maar ook ouders met gezondheidsproblemen of depressieve klachten.

Je bent mantelzorger als afspreken met vrienden, mee op schoolreis of huiswerk maken soms lastig is. Bijna 1 op de 5 jongeren is jonge mantelzorger. Merel Claessens geeft een Hip Hop Dance workshop waar jonge mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en even los kunnen gaan.

Deelname is gratis en het is mogelijk om een vriend of vriendin mee te nemen. De workshop begint om 19.30 uur en wordt gehouden in OJC De Kelder in Urmond. Aanmelden kan door te mailen, bellen of appen naar M.claessens@mantelzorgzuid.nl of telefoonnummer 06-17309182.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen