André Hazes bevestigt: ‘Ik ben weer terug bij Monique’

Print
André Hazes bevestigt: ‘Ik ben weer terug bij Monique’

Andre Hazes met Monique. Afbeelding: Marcel Wagenaar

Het is waar: André Hazes en Monique Westenberg zijn weer een stel. Dat laat de zanger weten via een foto op Instagram. Daarop is het stel tijdens een romantisch diner te zien. ,,Ik ben altijd de jouwe”, schrijft Dré daarbij.

Met een songtekst op Instagram kondigt André aan weer samen te zijn met Monique. In het Engels valt te lezen: ‘Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.’

Lees ook: Bridget emotioneel over breuk met André: ‘Ik heb liefdesverdriet. Niemand heeft het daarover’

André vormde al jarenlang een stel met Monique. Samen kregen ze een zoontje André. De twee hadden regelmatig strubbelingen, maar kwamen altijd weer bij elkaar. In november kwam echter het nieuws naar buiten dat de breuk definitief was. Volgens André was dit al enkele maanden zo, Monique gaf echter aan dat dit veel korter geleden was. Reden voor de breuk: de zanger had gevoelens voor een andere vrouw.

Bridget

Een dag later maakte André bekend een relatie te hebben met Bridget Maasland (45). De twee deelden veel romantische kiekjes op sociale media. Op een vakantie naar Curaçao loopt het echter mis tussen de twee. Monique is samen met kleine André ook aanwezig op het eiland. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Maar André pakt op Valentijnsdag zijn koffers en trekt weer terug in bij Monique.

Lees ook: Bridget: ‘Het ging mis met André ná vakantie op Curaçao’

Vanaf dat moment gaan de geruchten dat André en Monique weer een setje zouden vormen. Met de foto, die de twee donderdagavond delen uit een Rotterdams etablissement, scheppen ze nu duidelijkheid. Ze zijn weer samen.

Niet de eerste keer

André en de zestien jaar oudere Monique waren eerder ruim vijf jaar samen. Het is niet de eerste keer dat de twee weer bij elkaar komen. Zo kondigden ze in 2018 ook al aan uit elkaar te zijn. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven, waardoor hij vrijwel geen tijd had voor zijn gezin. Na een vakantie samen besloten ze er echter toch weer voor te gaan. Ze verhuisden van Rotterdam naar een gezinswoning in een villawijkje in Berkel en Rodenrijs.

Lees ook: ‘Ik hoop maar dat de seks het waard was voor André en Bridget’

Daar, een plaats met ruim 30.000 inwoners die behoort tot de zogenoemde BBB-driehoek (Bleiswijk, Berkel en Bergschenhoek), hoopte het gezin rust te vinden. Nadat het huwelijk van Dré en zijn Monique in 2017 ook al in zwaar weer had verkeerd, zei de Rotterdamse Westenberg na de verhuizing er weer vertrouwen in te hebben. ,,Toen het niet goed ging, was het huwelijk even geen optie meer. Als hij mij in die rotperiode had gevraagd, was het echt een ‘nee’ geworden. We hebben er flink voor moeten knokken om ons gevoel van geluk terug te vinden. En dat is gelukt, op onze nieuwe plek maken we een nieuwe start.’’

André en Monique woonden jarenlang in een stacaravan op een woonwagenkamp in de Rotterdamse wijk Spaanse Polder, vlakbij haar ouders.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen