OLS-jaar Meijel start op 13 maart met loting

Print
OLS-jaar Meijel start op 13 maart met loting

Schutterij St. Willibrordus won vorig jaar het OLS in Sevenum en mag dit jaar het schuttersfeest organiseren in Meijel. Afbeelding: Le Giesen

Meijel -

Schutterij St. Willibrordus uit Meijel trapt vrijdag 13 maart het OLS-jaar af met de jaarlijkse loting. Vanaf 19.30 uur zijn vertegenwoordigers van schutterijen en andere belangstellenden welkom in gemeenschapshuis D’n Binger.

OLS-federatievoorzitter Ger Koopmans verricht samen met vertegenwoordigers van de gemeente Peel en Maas en uit het Meijelse verenigingsleven de loting. Daarnaast wordt het officiële OLS-lied voor het eerst gespeeld, gezongen door Linda Koopmans. Tijdens de loting krijgen schutterijen te horen met welk nummer ze meelopen in de optocht en wanneer ze aan de beurt zijn tijdens de schietwedstrijd. Het thema van de avond luidt: ‘Loote, loeëpe en böllekes’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen