Alpen Oranje lanceert eigen website

Print
Alpen Oranje lanceert eigen website

Het voetbalteam van Bergdorpje Vijlen. Afbeelding: Jos Kitzen

Vijlen / Vaals -

Het Nederlands voetbalteam dat in juni deelneemt aan de Bergdorf-EM 2020 gaat zondag online met een eigen website, www.bergdorpjesvoetbal.nl.

Op deze website staat informatie rond het Alpen Oranje en over het unieke voetbaltoernooi in de Zwitserse Alpen, dat van 11 tot en met 14 juni plaatsvindt.

Het Nederlandse bergdorpje Vijlen (280 m. +NAP) heeft zich eind vorig jaar verzekerd van deelname aan de Bergdorf-EM 2020 in het Zwitserse Gspon (2000 m. +NAP). Deelname aan dit EK Voetbal voor Bergdorpjes is gekoppeld aan de kwalificatie van het Nederlands elftal voor de UEFA EURO 2020. Oranje kwalificeerde zich in november voor dit toernooi na een gelijkspel tegen Noord-Ierland.

Het Alpen Oranje voetbalt, onder leiding van bondscoach Eddy Achterberg, tijdens het toernooi tegen Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Het team uit het Nederlandse Bergdorpje Vijlen speelt de openingswedstrijd van het EK voor Bergdorpjes tegen Duitsland.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen