Sittards kattencafé Bie Moes gaat dicht

Print
Sittards kattencafé Bie Moes gaat dicht

Kattencafé Bie Moes in Sittard. Afbeelding: archief De Limburger/Rob Oostwegel

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het Sittardse kattencafé Bie Moes sluit na twee jaar de deuren. Op 29 maart stopt het bedrijf ermee.

„Bie Moes runnen is de leukste baan ter wereld, maar ook niet te vergeten ontzettend zwaar. Het werk achter de schermen gaat 24/7 door”, meldt de onderneemster Eva Ramaekers , die meer tijd wil besteden aan haar gezin. „Een ontzettend zware beslissing, maar wel de juiste. Bie Moes wordt niet overgedragen of te koop gezet. Onze grootste prioriteit is natuurlijk onze zeven fluffy bewoners een fantastisch nieuw huisje te geven. Dat is al grotendeels gelukt binnen ons eigen team.” Alle katten worden bij bekenden ondergebracht. „De katjes zijn dus niet te adopteren.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen