Tijdelijke verkeerslichten centrum Sittard

Print
Tijdelijke verkeerslichten centrum Sittard

De kruising Dr. Nolenslaan/Odasingel. Afbeelding: archief De Limburger/Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Een van de drukste kruispunten in het Sittardse centrum, die van de Dr. Nolenslaan met de Odasingel en de Haspelsestraat, krijgt tijdelijke verkeerslichten.

De gemeentelijke wijkcoördinator meldt dat dit te maken heeft met de uitbreiding van Het Groene Net, waarvoor leidingen worden aangelegd. Fietsverkeer moet voor die werkzaamheden tijdelijk op de kruising worden omgeleid. Het hierop aanpassen van de bestaande verkeerslichten blijkt daarbij lastiger te zijn, dan te kiezen voor het ernaast plaatsen van tijdelijke. De tijdelijke verkeerslichten blijven naar verwachting twee weken staan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen