Symphonic Rock Night met show terug in De Domijnen in Sittard

Print
Symphonic Rock Night met show terug in De Domijnen in Sittard

Theatershow Symphonic Rock Night

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De theatershow Symphonic Rock Night keert vrijdag 6 maart met een volledig nieuwe show terug naar schouwburg De Domijnen.

Met de nieuwe show zorgt de negenkoppige rockband voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘Crime of the Century’ van Supertramp en ‘Stairway to heaven’ van Led Zeppelin.

Delftenaar Luuk Braun is de oprichter en uitvoerend producent van Symphonic Rock Night. De band was vorig jaar ook al te zien in schouwburg De Domijnen tijdens hun eerste Nederlandse theatertournee.

De show begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 25 euro en zijn te koop via de website van De Domijnen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen