Restaurant Smaak & Vermaak Sittard overgenomen

Print
Restaurant Smaak & Vermaak Sittard overgenomen

Smaak & Vermaak Sittard Afbeelding: Smaak& Vermaak

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

Restaurant Smaak & Vermaak op de Markt in Sittard is overgenomen. Eigenaar Kevin Vijgen overhandigt de nieuwe eigenaar 1 maart de sleutel. Deze zal een maand later de deuren weer openen.

Het restaurant opende de deuren in juni 2018. De zaak is een kopie van het filiaal in Heerlen waar de familie Vijgen nog een aantal horecazaken heeft, waaronder Café de Kromme Toeter. De reden van sluiting heeft volgens Vijgen niks met Sittard te maken, maar met de personeelsschaarste in Heerlen. „We hebben besloten ons, mede doordat we in Heerlen personeel te kort komen, te richten op één filiaal.”

Wie de nieuwe eigenaar wordt van het pand aan de Sittardse Markt is niet bekendgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen