Eaters zeker van play-offs

Print
Eaters zeker van play-offs

Afbeelding: Getty Images

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Dankzij een klinkende monsterzege in Tilburg (1-15) heeft Microz Eaters vrijdagavond de play-offs veilig gesteld.

De Geleners scharen zich na een aantal moeizame weken alsnog bij de beste acht teams van de BeNe-league. Vooral aanvaller Mitch Koumans was op schot tegen de Tilburgse beloften; hij scoorde vijfmaal. Voor Eaters zit het reguliere seizoen erop, het staat nu vijfde maar eindigt vermoedelijk als zevende. Concurrent Nijmegen moet namelijk nog aantreden tegen laagvliegers Antwerpen en Tilburg.

Het is al uitgemaakt dat Geleen het in de eerste ronde van de play-offs gaat opnemen tegen Den Haag of Herentals. Beide teams strijden nog om plek twee. Eindigt Eaters als zevende, dan treffen ze de nummer twee. Wordt Eaters toch zesde, dan nemen ze het op tegen de nummer drie van de rangschikking.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen