Twee gewonden door brand op vakantiepark in Posterholt

Print
Twee gewonden door brand op vakantiepark in Posterholt

Afbeelding: ANP

Posterholt -

Bij een brand op vakantiepark Landgoed Aerwinkel in Posterholt zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt.

Een van de personen heeft brandwonden aan de armen opgelopen. De ander heeft rook ingeademd. Ambulances zijn ter plaatse gegaan om de gewonden te verzorgen, aldus een woordvoerder van de brandweer, maar de ernst van de verwondingen was niet dusdanig dat het noodzakelijk was om ze naar het ziekenhuis te brengen.

De brand ontstond omstreek kwart voor twaalf in de keuken van één van de bungalows op het park, een klein uur later was de brand geblust en werd het sein brandmeester gegeven. Er is flinke rook- en brandschade aan de vakantiewoning. Er was geen gevaar voor overslaand vuur naar de naastgelegen bungalows, geeft de woordvoerder aan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen