Schennispleger in Maasniel laat vrouwen zijn geslachtsdeel zien

Print
Schennispleger in Maasniel laat vrouwen zijn geslachtsdeel zien

Afbeelding: Getty Images

Roermond -

Een nog onbekende man heeft de afgelopen weken een aantal keren zijn geslachtsdeel laten zien aan vrouwen in Maasniel. Op maandagochtend deed hij dat opnieuw, maar ondanks een burgernetbericht van de politie werd de man niet gevonden.

De politie kreeg maandagochtend een melding van een vrouw die in de buurt van de Heuvel in Maasniel een man was tegengekomen die aan haar zijn geslachtsdeel had laten zien. Daarop liet de politie een burgernetbericht uitgaan waarin werd gevraagd uit te kijken naar een getinte jongen van een jaar of 18 met een rode jas, een lichtgrijze fiets en wit plastic over het zadel. Ondanks het bericht werd de man niet gevonden.

Vaker

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er de afgelopen weken meerdere meldingen zijn geweest uit Maasniel van een schennispleger. Vermoedelijk gaat het daarbij telkens om dezelfde man. „Sommige meldingen kregen we pas achteraf. Als mensen de bewuste man tegenkomen moeten ze meteen de politie bellen zodat de pakkans wordt vergroot”, aldus de woordvoerder.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen