Twee Noord-Limburgse bedrijven genomineerd voor verkiezing agrarisch ondernemer van het jaar

Print
Twee Noord-Limburgse bedrijven genomineerd voor verkiezing agrarisch ondernemer van het jaar

De genomineerden voor de verkiezing agrarisch ondernemer van het jaar met rechtsboven pluimveehouders Kuijpers uit Grubbenvorst en Stevensbeek en linksonder Eric Thielen uit Castenray.

Castenray / Grubbenvorst -

Bij de vijf genomineerden voor de landelijke verkiezing ‘Agrarisch ondernemer van het jaar 2020’ zitten twee kandidaten uit Noord-Limburg. Het gaat om pluimveehouder Eric Thielen van Lamberdina’s Hoeve uit Castenray en de familie Kuijpers, pluimveehouders in Grubbenvorst en het Brabantse Stevensbeek.

De prijs wordt dit jaar voor de 25ste keer uitgereikt. De winnaar van Agrarisch ondernemer van het jaar wordt donderdag 26 maart in De Basiliek te Veenendaal bekendgemaakt. Een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Marc Calon, algemeen voorzitter van LTO Nederland heeft uit tien kandidaten vijf ondernemers genomineerd voor de titel.

Publieksprijs

De winnaar draagt ontvangt een geldbedrag van 12.500 euro. Tevens wordt 26 maart de Publieksprijs uitgereikt aan de ondernemer die de meeste publieksstemmen heeft weten te vergaren. Deze verkiezing is een initiatief van Boerderij, Groenten & Fruit en Pluimveehouderij.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen