Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Wat eten we vandaag? Salade met geitenkaas en honing van de imker uit Melderslo

Bon Appétit

Wat eten we vandaag? Salade met geitenkaas en honing van de imker uit Melderslo

Afbeelding: Laurens Eggen

Melderslo / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Als imker heeft Jan Schrage uit Melderslo een heel andere kijk op bijenproducten als honing. „Omdat ik weet wat de bijen moeten doen om dat potje honing voor jou te vullen. Als je bedenkt dat een bij in afstand drie keer de wereld moet overvliegen om één potje gevuld te krijgen, zie je pas wat voor waarde honing heeft.”