Expositie in de Aalbekerhoeve

Print
Expositie in de Aalbekerhoeve

Paulette Snijders met een van haar schilderijen. Afbeelding: Diana Scheilen

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Kunst gemaakt door Paulette Snijders en andere kunstenaars is op zondag 8 en zondag 15 maart nog te bewonderen in de Aalbekerhoeve. Tussen 14.00 en 18.00 zijn de beelden en schilderijen van de kunstenares te bekijken in de beeldentuin van de hoeve. Paulette Snijders vertelt tijdens deze momenten graag over haar passie en over de betekenis van haar kunst.

Een afspraak maken om de kunst te bekijken hoeft niet. De Aalbekerhoeve ligt aan de Aalbekerweg 85 in Hulsberg/Aalbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar 045-4059188.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen