Diamanten bruidspaar is ‘erg trots’

Print
Diamanten bruidspaar is ‘erg trots’

Het diamanten bruidspaar Heimbach-Stolk en wnd. burgemeester Gerd Leers. Afbeelding: Ria Heimbach

Brunssum / Heerlen / Hoensbroek -

Heinz (85) en Joyce (77) Heimbach-Stolk uit Brunssum kregen op 2 maart bezoek van waarnemend burgemeester Gerd Leers, om het echtpaar te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. Dochter Ria Heimbach vertelt dat vader en moeder 50 jaar in Heerlerheide hebben gewoond, nadat ze 52 jaar geleden van Indonesië - waar ze zijn getrouwd - naar Nederland immigreerden.

Toen moeder hoorde dat ze bezoek van de burgemeester zouden krijgen, had ze in eerste instantie gezegd dat het ‘voor haar niet hoefde’, die speciale aandacht. Ria: „Op de dag zelf vonden ze het toch bijzonder.” Meneer en mevrouw Heimbach-Stolk hebben vier kinderen en zes kleinkinderen. Met een klein gezelschap hebben ze het jubileum gevierd. Ria: „Ze waren erg trots.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen