Nieuw restaurant in Eindhoven: Mood Streetfood met Rico Verhoeven

Print
Nieuw restaurant in Eindhoven: Mood Streetfood met Rico Verhoeven

Eveline Wu en Rico Verhoeven. Afbeelding: ED

Een hapje eten met Rico Verhoeven. Het kan vanaf vrijdag bij Mood Streetfood aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven. Onderneemster Eveline Wu werkt hier samen met de beroemde kickbokser.

Hoewel op het eerste gezicht de verschillen tussen Eveline Wu en Rico Verhoeven groot zijn, haalt deze nieuwe Street Food formule de overeenkomsten tussen de twee naar boven. Passie voor goed eten springt eruit. Voor Rico is voeding naast keihard trainen de brandstof voor zijn grote prestaties. Tijdens zijn vele reizen over de gehele wereld heeft hij kennis gemaakt met veel gezonde, smaakvolle gerechten. Die wil hij graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bij Eveline vormt de keuken de rode draad in haar leven. Ze is inmiddels eigenaresse van drie restaurants in Eindhoven en één in Rotterdam.

Voor Rico Verhoeven is de stap naar een eigen horecaformule logisch. Het past perfect binnen zijn ambities voor na zijn sportieve carrière. ,,Mijn voornaamste focus is nog altijd mijn sport, maar ik wil nu een fundament leggen voor later. Ik wil niet in een zwart gat vallen na heel mijn leven te hebben gekickbokst. Ik wil mijn culinaire ervaringen uit mijn vele reizen en mijn ideeën over lekker maar gezond eten bij de Nederlanders brengen”, vertelt hij.

,,Wat ik belangrijk vind is dat gezond eten lekker en toegankelijk is voor iedereen. Toen ik Eveline ontmoette in één van haar restaurants in Eindhoven was ik oprecht verrast over de kwaliteit en haar ideeën.”

Levensgenieter

Eveline Wu over de samenwerking met Rico Verhoeven: ,,Hij is een topfitte sporter en tegelijkertijd een echte levensgenieter. Hij heeft heel wat kunnen zien in de wereld en heeft creatieve ideeën over een gezonde levensstijl. Ik kan zijn ideeën culinair tot leven brengen. Simpel en gezond Aziatisch eten.”

Het restaurant aan de Nieuwe Emmasingel in het centrum van Eindhoven krijgt 150 zitplaatsen en een afhaal-gedeelte met maaltijden voor thuis. Het wordt een fast-casual restaurant dat gezonde Asian Fusion gerechten van hoge kwaliteit serveert tegen een betaalbare prijs.

Eveline en Rico zullen zelf regelmatig aanwezig zijn. Uiteraard om een hapje te eten, maar ook voor zogeheten eat & greets waarbij gasten onder het genot van een hapje en een drankje met Rico en bijzondere tafelgenoten in gesprek kunnen gaan over uiteenlopende onderwerpen.