Raad Peel en Maas keurt subsidie OLS Meijel goed

Print
Raad Peel en Maas keurt subsidie OLS Meijel goed

Schutterij St. Willibrordus uit Meijel won vorig jaar het OLS en mag daardoor dit jaar het schuttersfeest organiseren. Afbeelding: ©2019 John Peters Fotografie - All Rights Reserved

Meijel -

De gemeenteraad van Peel en Maas stemt in met het subsidievoorstel van 50.000 euro voor de organisatie van het OLS in Meijel.

De helft daarvan bestaat uit een waarderingssubsidie, de andere 25.000 euro is een garantiesubsidie. Mocht het OLS in Meijel na afloop een positief saldo behalen, vloeit die subsidie terug naar de algemene reserves van de gemeente Peel en Maas. Alle partijen in de raad stemde in met het subsidievoorstel. Frits Berben van PvdA/GL stemde niet mee vanwege zijn bestuursfunctie bij de stichting OLS 2020.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen