Raad positief over herontwikkeling oude vmbo-school

Print
Raad positief over herontwikkeling oude vmbo-school

De voormalige vmbo-school in Panningen kwam in 2017 in handen van de gemeente die er nu een woonzorgcomplex wil neerzetten. Afbeelding: Stefan Koopmans

Panningen -

De gemeenteraad van Peel en Maas staat achter het plan van het college van B&W om de voormalige vmbo-school aan het Dr. Poelsplein in Panningen om te bouwen tot een woon-zorgcomplex.

Er komen 24 appartementen voor dementerende ouderen met de mogelijkheid dat de partner deels of permanent er bij kan blijven wonen. Alle partijen spraken hun lof uit voor de plannen, maar waren kritisch over het aantal te bouwen woningen. Wethouder Rob Wanten voor wonen wordt verzocht om te kijken of het mogelijk is meer woningen te bouwen dan nu beoogd wordt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen