D’n Binger in Meijel krijgt vier ton voor renovatie

Print
D’n Binger in Meijel krijgt vier ton voor renovatie

Keurmeesters aan het werk tijdens een vogelshow in d’n Binger. Het gemeenschapshuis krijgt vier ton voor renovatiewerkzaamheden. Afbeelding: John Peters Fotografie

Meijel -

Gemeenschapshuis d’n Binger in Meijel krijgt een kleine vier ton van de gemeente Peel en Maas om renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

Het gebouw is twintig jaar oud, maar is toe aan een aantal aanpassingen om gebruiksvriendelijker en duurzamer te worden. De gemeenteraad van Peel en Maas is overtuigd van de noodzaak daarvan en stelt een kleine vier ton beschikbaar om die renovatie te bekostigen. Het stichtingsbestuur van d’n Binger vraagt daarnaast om een investering in de geluidsapparatuur, maar dat is volgens de huidige regels niet subsidiabel. Wethouder Anget Mestrom gaat onderzoeken of een ‘geluidsfonds’ voor alle gemeenschapshuizen in Peel en Maas haalbaar is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen