Première Bond-film No Time To Die uitgesteld wegens coronavirus

Print
Première Bond-film No Time To Die uitgesteld wegens coronavirus

Wie reikhalzend uitkeek naar de gloednieuwe Bond-film No Time To Die zal nog even geduld moeten hebben. De première is wegens het coronavirus maar liefst zeven maanden uitgesteld. Dat meldt producent EON productions vandaag in een statement op 007.com.

Aanvankelijk zou de film op 2 april in première gaan. De producenten en filmstudio’s MGM en Universal schrijven in een verklaring na zorgvuldige overwegingen en uitgebreide evaluaties niet anders te kunnen dan de releasedatum maar liefst zeven maanden op te schuiven. No Time To Die gaat nu op 25 november in première.

Afgelopen maandag schreven ongeruste fans een open brief aan de makers van de film. Daarin uitten ze hun zorgen dat ze bang waren dat Bond-fans niet naar de bioscoop zouden komen wegens het coronavirus. Ze verzochten de producenten dan ook de première uit te stellen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →