Première Bond-film No Time To Die uitgesteld wegens coronavirus

Print
Première Bond-film No Time To Die uitgesteld wegens coronavirus

Wie reikhalzend uitkeek naar de gloednieuwe Bond-film No Time To Die zal nog even geduld moeten hebben. De première is wegens het coronavirus maar liefst zeven maanden uitgesteld. Dat meldt producent EON productions vandaag in een statement op 007.com.

Aanvankelijk zou de film op 2 april in première gaan. De producenten en filmstudio’s MGM en Universal schrijven in een verklaring na zorgvuldige overwegingen en uitgebreide evaluaties niet anders te kunnen dan de releasedatum maar liefst zeven maanden op te schuiven. No Time To Die gaat nu op 25 november in première.

Afgelopen maandag schreven ongeruste fans een open brief aan de makers van de film. Daarin uitten ze hun zorgen dat ze bang waren dat Bond-fans niet naar de bioscoop zouden komen wegens het coronavirus. Ze verzochten de producenten dan ook de première uit te stellen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen