32e editie van Parelloop in Brunssum

Print
32e editie van Parelloop in Brunssum

Parelloop 2019. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Brunssum -

De 32e editie van de Parelloop in Brunssum vindt plaats op zondag 15 maart.

Er zijn verschillende afstanden tijdens de hardloopwedstrijd de Parelloop: van 500 meter tot 10 kilometer. Ook zijn alle deelnemers welkom, van jong tot oud en van individuen tot bedrijventeams. De voorinschrijving voor de Parelloop kan enkel nog tot en met woensdag 11 maart op de website. Daarna gaan de prijzen omhoog. Ook voor deze informatie kunt u terecht op de website.

Dit jaar doen onder meer Richard Douma, Isaac Kimeli en Samuel Fitwi mee aan de hardloopwedstrijd. Van Limburgse zijde zijn Roel Wijmenga, Ricardo Floris, Mahadi Abdi Ali en Britt Ummels aanwezig. De Parelloop is echter niet alleen voor (top)atleten, ook voor de recreatieve loper is het een mooi doel om de finish te halen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen