Stroomstoring treft 188 aansluitingen in Horst aan de Maas

Print
Stroomstoring treft 188 aansluitingen in Horst aan de Maas

Stroomstoring in Horst aan de Maas. Afbeelding: ANP XTRA

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

In totaal 188 klanten van Enexis hebben donderdagmorgen een poos geen stroom gehad. Volgens een woordvoerder van de netwerkbeheerder is er bij graafwerkzaamheden aan de Venloseweg een kabel geraakt.

De getroffen bedrijven en woningen liggen volgens Enexis ruwweg in een gebied tussen Sevenum, Californië en Zaarderheiken. Rond elf uur donderdagmorgen is de eerste melding van de storing binnengekomen. „Het heeft niet zo lang geduurd”, zegt de woordvoerder. „Rond 12.30 uur hadden de eerste 60 aansluitingen alweer stroom en tegen 13.00 uur waren alle problemen opgelost.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen