Terugblik op jubileumjaar Horst aan de Maas 800

Print
Terugblik op jubileumjaar Horst aan de Maas 800

Het Passion concert in Lottum was één van de vele hoogtepunten in het jubileumjaar. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Creatief regisseur Jan Duijf kijkt woensdag 11 maart in een lezing bij LGOG Kring Ter Horst terug op het feestjaar Horst aan de Maas 800 jaar.

Duijf biedt een kijkje achter de schermen van de evenementenreeks waarmee het jubileum werd gevierd. Hij gaat daarbij ook in op zaken die het programmaboekje niet hebben gehaald.

Als creatief regisseur was Duijf verantwoordelijk voor de inhoudelijke opzet en de uitvoering van Horst aan de Maas 800 jaar. Voorheen was hij cultureel uitbater van Cambrinus als huiskamercafé en cultuurpodium. Ook was hij actief voor Cultuurpodium Domani.

De lezing begint om 21.00 uur en vindt plaats in De Leste Geulde en begint om 21.00 uur, niet-leden betalen 3 euro entree.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen