Bloesem tweedaagse: wandelingen door de bloesem in Zuid-Limburg

Print
Bloesem tweedaagse: wandelingen door de bloesem in Zuid-Limburg

Afbeelding: Getty Images

Vilt / Sint Geertruid -

Wandelvereniging Vilt houdt op zaterdag 25 en zondag 26 april voor de negende keer de bloesem tweedaagse.

Twee dagen worden er wandelingen van verschillende afstanden uitgezet door de bloessem in Zuid-Limburg. De afstanden zijn 8, 14, 21, 28 en 42 kilometer.

Op beide dagen is de 8 kilometer een speciale jeugd en gezinswandeling met op zondag divere educatieve elementen. Ook wordt er voor de vierde keer de Boem-tocht gehouden voor jeugd van zes tot veertien jaar. De wandelingen hebben diverse routes. Op zaterdag wordt er door de Belgische Voerstreek gelopen en op zondag richting Eckelrade, Bemelen en Houthem.

De start vindt plaats vanaf Fanfarezaal St Gertrudis gelegen aan de Dorpstraat 29 in Sint Geertruid. Er kan in de buurt gratis geparkeerd worden. Inschrijfkosten voor de tweedaagse zijn 8 euro inclusief sticker, een dagtocht is 4 euro. Alles inclusief versnapering onderweg. Leden van erkende wandelverenigingen of bonden ontvangen op vertoon van de bondspas een korting van 1 euro per dag. Vooraf inschrijven is mogelijk tot en met 20 april. Dan is deelname 7 euro en voor bondsleden 5 euro. Inschrijven kan op de website.

Starttijden voor beide dagen zijn: 42 km tussen 07.00 en 08.00 uur, 21-28 km tussen 07.00 en 11.00 uur, 14 km tussen 07.00 en 12.00 uur en 8 km tussen 09.00 en 13.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen