Hulp bij belastingaangifte in Bibliotheek Nuth

Print
Hulp bij belastingaangifte in Bibliotheek Nuth

Afbeelding: ANP XTRA

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Mensen met vragen over hun belastingaangifte kunnen in de maanden maart en april op verschillende momenten hulp krijgen tijdens het belastingspreekuur in de bibliotheek van Nuth.

Gedurende de volgende zes ochtenden wordt ondersteuning geboden bij het invullen van de digitale of papieren aangifte: donderdag 12 maart, donderdag 19 maart, dinsdag 24 maart, woensdag 25 maart, woensdag 1 april, dinsdag 14 april. Het belastingspreekuur is op die momenten geopend op de volgende tijdstippen: 9.30 - 10.15 uur, 10.30 - 11.15 uur en 11.30 - 12.15 uur.

Aanmelden is verplicht. Dit telefonisch via 045-5244000, via de mail, of aan de balie in de bibliotheek, in de Burgemeester Beckersstraat 10 in Nuth. De service is gratis voor particulieren en is voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen