Eigenaardige boodschap op verkeersbord Gasthuisstraat Horst

Print
Eigenaardige boodschap op verkeersbord Gasthuisstraat Horst

Eigenaardige boodschap bij afgesloten Gasthuisstraat in Horst. Afbeelding: De Limburger

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Het stuk Gasthuisstraat dat tussen de Mèrthal en ’t Gasthoes in ligt, is deze week voorgoed gesloten voor automobilisten. De straat wordt een plein waar auto’s niet meer welkom zijn. De Gasthuisstraat is voortaan dus logischerwijs ook op zondag 27 oktober dicht.

„Het bedoelde verkeersbord verwijst eigenlijk naar de Greune Mèrt die hier vorig jaar op 27 oktober is gehouden”, zegt een woordvoerder van de gemeente Horst aan de Maas desgevraagd. „Het bord is sindsdien vergeten en op die plek blijven staan. Nu de weg is afgesloten, is de boodschap nogal raadselachtig geworden.” Het eigenaardige verkeersbord wordt daarom zo snel mogelijk weggehaald.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen