Final Four voor Lions

Print
Final Four voor Lions

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De handballers van Kembit-Lions hebben zaterdagavond de Final Four bereikt van de BENE-League. Een thuiszege op Sporting Pelt in Sittard was genoeg om plek twee op de ranglijst te behouden: 30-27.

Vier ploegen streden om drie tickets. Pelt moest winnen van Lions om de ploeg voorbij te gaan, maar vlak voor rust sloeg de thuisploeg al aan gaatje: 14-12.

Lions bouwde die voorsprong langzaam uit en tien minuten voor tijd was duidelijk dat de formatie uit Sittard-Geleen opnieuw naar het finaleweekeinde mag.

Daarin treft het komende zaterdag in Den Bosch provinciegenoot Bevo. De wedstrijd om een plek in de finale begint om 17.30 uur.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →