Streep door tennistoernooi Indian Wells vanwege coronavirus, Demi Schuurs niet in actie

Print
Streep door tennistoernooi Indian Wells vanwege coronavirus, Demi Schuurs niet in actie

Demi Schuurs zou deze week in Indian Wells in actie komen, maar dat toernooi gaat niet door vanwege het coronavirus. Afbeelding: AFP

Nieuwstadt -

Het tennistoernooi van Indian Wells gaat niet door. Reden is de uitbraak van het nieuwe coronavirus in de regio in de Amerikaanse staat Californië waar Indian Wells ligt.

Het is voor het eerst dat een groot sportevenement in de Verenigde Staten om die reden wordt afgelast. Maandag zouden de kwalificaties beginnen. Demi Schuurs, de dubbelspecialist uit Nieuwstadt, zou ook in Indian Wells in actie komen.

Het toernooi van Indian Wells wordt ook wel het ‘vijfde grandslam’ genoemd. Het staat hoog aangeschreven bij zowel de mannen als vrouwen. Er wordt nog gekeken of het evenement later kan worden ingehaald. „We zijn die mogelijkheid aan het onderzoeken”, aldus toernooidirecteur Tommy Haas.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen