Derde Verwenconcert voor bewoners zorgorganisaties

Print
Derde Verwenconcert voor bewoners zorgorganisaties

Bijna duizend ouderen en vrijwilligers waren te gast tijdens het Verwenconcert. Afbeelding: MeanderGroep

Heerlen / Hoensbroek -

Vijf zorgorganisaties in Parkstad verwenden op 7 maart in samenwerking met Parkstad Limburg Theaters voor de derde keer op rij mensen met (beginnende) dementie tijdens het Verwenconcert.

Cliënten van MeanderGroep, Sevagram, Cicero Zorggroep, verpleeghuis Bergweide en Parc Imstenrade werd een onbezorgde middag geboden tijdens het Verwenconcert in het Parkstad Limburg Theater van Heerlen. Bijna duizend ouderen en vrijwilligers waren die middag te gast om te luisteren naar Guido Dieteren & The European Poporchestra. Een muzikale totaalbeleving die balanceert tussen pop en klassiek, vol romantiek, ontroering, passie en energie.

Door financiële bijdrages van de verschillende zorgorganisaties en Parkstad Limburg Theaters hebben de bezoekers de voorstelling gratis kunnen bezoeken. Ook bakkerij Voncken en de gemeente Heerlen hebben een financiële bijdrage geleverd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen