Lezing over Slachtoffer met een Hulphond in Beek

Print
Lezing over Slachtoffer met een Hulphond in Beek

Afbeelding: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS

Beek -

PTSS en Hulphonddeskundige Erwin Hollemans geeft donderdag 12 maart, op uitnodiging van de EHBO verenigingen Beek en Ulestraten, een lezing over EHBO en een Slachtoffer met een Hulphond.

De lezing wordt gegeven in Brasserie de Poort in Beek en begint om 20.00 uur. De toegang is voor iedereen gratis. Erwin Hollemans was bij Defensie korporaal eerste klas. In deze periode is hij diverse malen naar Afghanistan uitgezonden. In 2012 werd bij hem PTSS geconstateerd. In de fase die volgde schafte hij een hulphond aan als buddy. Later volgde hij een EHBO cursus met zijn hulphond. Hollemans werkte zich gaandeweg op naar instructeur EHBO, NIBHV, reanimatie en diverse opleidingen van Nikta.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen