Truckrun Horst aan de Maas: nog enkele bijrijdersplaatsen vrij

Print
Truckrun Horst aan de Maas: nog enkele bijrijdersplaatsen vrij

Als bijrijder mee met de Truckrun. Afbeelding: Stefan Koopmans

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De organisatie van de Truckrun Horst zoekt bijrijders voor de 21ste editie, die zondag 19 april wordt verreden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

De jaarlijkse toerrit met vrachtauto’s door de gemeente Horst aan de Maas is bedoeld voor mensen met een beperking. Er is plaats voor maximaal driehonderd deelnemers. Zij kunnen zich aanmelden via de website www.truckrun.nl

Wie geen vervoer en/of begeleiding heeft om naar Horst te kunnen komen, kan dit bij de organisatie aangeven via deelnemers@truckrun.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen