Kaartverkoop laatste theatershow Ben Verdellen van start

Print
Kaartverkoop laatste theatershow Ben Verdellen van start

Solozanger en frontman van de Vrijbuiters. Afbeelding: Ben Verdellen

Blerick -

De Venlose zanger Ben Verdellen kondigde vorige maand zijn laatste theatershow aan. De kaartverkoop voor de drie voorstellingen in juni start maandag bij ’t Raodhoes in Blerick.

In de show getiteld ‘Gelök’ kijkt Verdellen terug op zijn muzikale carrière. De Blerickenaar begon bijna een halve eeuw geleden met muziek maken en werd in de hele provincie bekend als zanger van De Vrijbuiters. Na het uiteenvallen van de Venlose dialectband trad hij vooral solo op. Klassiekers van zijn hand als ‘Ome Willie oét Brazilië’, ‘Haciënda’ en het titelnummer van de show komen voorbij tijdens de drie shows op 26, 27 en 28 juni in ’t Raodhoes. Verdellen wordt begeleid door een live band en praat zijn liedjes in de twee uur durende voorstelling met anekdotes aaneen.

Kaarten à 19,50 euro zijn op 16 maart vanaf 19.00 uur verkrijgbaar in ’t Raodhoes. Als er na maandag nog kaarten over zijn, kunnen deze besteld worden via www.raodhoesblerick.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen