AFGELAST: Banenmarkt voor potentiële vrijwilligers

Print
AFGELAST: Banenmarkt voor potentiële vrijwilligers

Slot Schaesberg houdt banenmarkt voor potentiële vrijwilligers. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

AFGELAST. In Slot Schaesberg is zondag 22 maart een banenmarkt voor potentiële vrijwilligers. Tussen 10.00 en 14.00 uur kunnen geïnteresseerden zich laten informeren over alle mogelijkheden.

Een aanzienlijk deel van de werkzaamheden bij Slot Schaesberg wordt ontplooid door een groep van circa 80 vrijwilligers. Zij werken mee aan de herbouw van het slot, maar ook als rondleider, in de ondersteuning van evenementen, bij de kinderboerderij of in het onderhoud van het landgoed van 6 hectare rond het Slot.

Banen

Een vrijwilligersbaan bij Slot Schaesberg biedt kennis en ervaring binnen een enthousiast team, met goede begeleiding. In de bouwploeg is momenteel ruimte voor een metselaar of timmerman/vrouw, botenbouwer en trekker-monteur. De kinderboerderij zoekt nog een dierenverzorger en voor de afdeling publiekszaken zoekt Slot Schaesberg onder andere een medewerker receptie, rondleiders. Tot slot zijn er diverse functies in het nieuwe evenementen & levende geschiedenisteam.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee