Mogelijk twee Mollen in het spel tijdens jubileumeditie Wie is de Mol?

Print
Mogelijk twee Mollen in het spel tijdens jubileumeditie Wie is de Mol?

Buddy, Miljuschka, Nathan en Rob zitten nog in het spel. Afbeelding: Avrotros

Fans van Wie is de Mol? worden met de dag zenuwachtiger nu de finale van het populaire Avrotros-spel voor de deur staat. Zaterdag worden in het Amsterdamse Vondelpark de namen van de Mol, de winnaar en de verliezer onthuld. Of zijn er dit jubileumseizoen twee Mollen in het spel?

De theorie doet onder Molloten de ronde sinds er niet drie, maar vier finalisten zijn. Voetballer Natjan Rutjes, keukenprinses Miljuschka Witzenhausen, acteur Buddy Vedder en singer/songwriter Rob Dekay bevinden zich middenin de mollenstorm.

Lees ook: Is de Mol nog wel te vinden? Molloten aan het woord: ‘Nathan Rutjes is een beetje mijn wensmol’

Opvallend is dat de Avrotros een interview met de Mol op voorhand heeft afgezegd. Waar de dagbladen, waaronder het Algemeen Dagblad, normaal gesproken onder strikte voorwaarden enkele dagen voor de finale met de Mol spreken, gaat dat nu niet door. ‘Interview met de Mol slaan we dit jaar even over!’, luidt de korte boodschap van een woordvoerder aan de nieuwsredacties. Waarom dat is, wil de zender niet bekendmaken.

Wie is de Mol?-kijkers laten via sociale media weten dat de mogelijkheid van twee Mollen, die van elkaar niet weten dat beiden het spel saboteren, een ‘prachtige uitkomst’ van het 20ste seizoen zal zijn. ‘Mindblowing’, vat iemand samen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →