Twee mannen op A67 aangehouden voor mensensmokkel

Print
Twee mannen op A67 aangehouden voor mensensmokkel

Foto ter illustratie. Afbeelding: Koninklijke Marechaussee

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagavond op de A67 bij Venlo een 32-jarige Tunesiër met een Duitse verblijfsvergunning en een 39-jarige Duitse vrouw aangehouden. Ze worden verdacht van mensensmokkel.

De twee vervoerden een 33-jarige man met de Palestijnse nationaliteit op de achterbank van hun auto.

Toen de Marechaussee een auto met Duits kenteken controleerde, overhandigde de passagier een reisdocument. Hij bleek na controle echter niet te beschikken over een rechtmatige verblijfsstatus. Hierop zijn de bestuurder en bijrijder aangehouden voor mensensmokkel. De passagier is overgedragen aan de Duitse autoriteiten. Verder is de auto in het kader van het onderzoek in beslag genomen. In de auto zijn softdrugs en een knuppel aangetroffen.

De Koninklijke Marechaussee doet onderzoek in de zaak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen