Wandelseizoen Fasila van start

Print
Wandelseizoen Fasila van start

De wandelroutes lopen ook langs de Roode Beek in Schinveld. Afbeelding: Luc Lodder

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Het wandelcomité van Fasila uit Schinveld heeft op zondag 29 maart weer de eerste wandeling op het programma staan. Er zijn meerdere routes, voor jong en oud. Het startpunt is het Cultureel Centrum Fasila in Schinveld. Vanaf daar loopt de route langs de Roode Beek, door de Schinveldse bossen, naar Jabeek, Mindergangelt, terug naar de Schinveldse bossen en eindigt weer bij het Cultureel Centrum.

Er zijn rustposten onderweg, waar koffie, fris en een broodje of vlaai te verkrijgen is. Voor de routes met afstanden van 7 en 14 kilometer kan er gestart worden tussen 8.00 en 14.00 uur. Voor de routes met afstanden van 21 en 28 kilometer wordt er gestart tussen 8.00 en 12.00 uur. Om 17.00 uur sluit de eindcontrole.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen